Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola

Kiskunfélegyházi születű vagyok. Iskolai tanulmányaim befejezése után is itt dolgozom a mai napig pedagógusként, 32 éve.
Legmagasabb iskolai végzettségem MA, mesterpedagógus; mely jelenlegi besorolásom alapja. Okleveles pedagógiatanár, dráma- és színházpedagógus, általános iskolai tanító rajz műveltségterületi szakképzettségeket szereztem.
Szakvizsgázott pedagógus vagyok közoktatási vezető és mentorpedagógus szakterületen.
Már tanítóként foglalkoztam színjátszó gyerekekkel, majd a zeneiskolák művészeti iskolává alakulása óta kisebb megszakítással vezetek színjáték tanszakos csoportokat a Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskolában. Sok éve megbízást kaptam a nem zenei tanszakok munkaközösségének összefogására, vezetésére is.
A kezdetek óta igyekszem a művészeti nevelésben és az iskolában is magas színvonalon, elkötelezetten, hagyományokat teremtve és ápolva tanítani, a tantestület munkájában részt venni, és az intézmény arculatát a színházi neveléssel alakítani, bővíteni.
A színjátékos növendékek versenyeken szerzett arany minősítéseivel iskolánk jó hírnevét öregbítjük.

Látogatóink ma: 0

Látogatóink tegnap: 21

Látogatóink a héten: 34

Látogatóink összesen: 11310

Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 8. E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Keresés

© 2021 Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola

Keresés

Facebook