Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola

1984. július 17-én születtem Szentesen. Zenei tanulmányaimat Bánfi László növendékeként a Szentesi Lajtha lászló Zeneiskolában végeztem, majd Szilágyi István tanár Úr növendékeként folytattam a Szegedi Konzervatóriumban kürt szakon.
A szakiskola második évfolyamától a főiskolai diplomán át egészen a MA (Master Degree) kürt tanári végzettségig Dr Kecskés György tanítványa voltam a Szegedi Tudomány Egyetem Zeneművészeti Karán.
Klasszikus furulya előadóművész diplomámat Lőrincz László tanár úr tanítványaként végeztem Szegeden. 2019. júniusban pedig pedagógus szakvizsgát tettem a SZTE BTK Közoktatási Vezető Képző szakán. Tagja vagyok a Kecskeméti Szimfonikus Zenekarnak és a Kecskemét Brass együttesnek. 2016 márciusa óta vezetem a Hidas Frigyes Alapítványt.
2006 szeptembere óta tanítok kürtöt és furulyát Kiskunfélegyházán. Azonnal "otthonra leltem" a munkahelyemen és a Koncert Fúvószenekarban is.
A mai napig azon munkálkodom, hogy a beérkező zenész palánták is szeressenek muzsikálni, koncerteket hallgatni, értékeljék  és használják a művészetek adta lehetőségeket.

Látogatóink ma: 0

Látogatóink tegnap: 21

Látogatóink a héten: 34

Látogatóink összesen: 11310

Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 8. E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Keresés

© 2021 Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola

Keresés

Facebook