Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola

Kedves Szülők!

A koronavírus gyors terjedésének megelőzése érdekében, a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola az alábbiakban kéri együttműködésüket:
– Kérjük Önöket, hogy 2020. március 11-től, haladéktalanul jelezzék a hangszeres vagy főtárgy tanár felé, amennyiben bármely fertőzött országban tartózkodnak, vagy a közelmúltban tartózkodtak. Nyomatékosan kérjük a szülőket, hogy ezt abban az esetben is tegyék meg, ha gyermekük tünetmentes, vagy az adott országon belül nem fertőzött területen járt!
– Ezekben az esetekben, az iskolába való visszatérés előtt feltétlenül konzultálniuk kell az iskolavezetéssel.
-A művészeti iskola területén a 2. és 3. emelet közötti lépcsőfordulóban, illetve a koncertterem mindkét bejáratánál találhatók kézmosást nem igénylő kézfertőtlenítő szerek. Kérjük az iskolába érkezéskor ezeket használják, folyamatosan pótoljuk, ha esetleg elfogynának.
A fenti intézkedésünk elsődleges célja egészségünk védelme, a koronavírus terjedésének a megelőzése.
Vigyázzunk nagyon magunkra, Családunkra, közösségünkre, óvjuk egymást, cselekedjünk felelősségteljesen, fegyelmezetten és kitartó türelemmel.
Köszönjük együttműködésüket, haladéktalan intézkedéseiket az iskolánk- és egymás iránt érzett tiszteletük jeléül;

Üdvözlettel:
a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetősége


Kiskunfélegyháza, 2020. 03. 11.

Látogatóink ma: 4

Látogatóink tegnap: 17

Látogatóink a héten: 49

Látogatóink összesen: 7885

Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Batthyány Lajos u. 12-18. 3. emelet, E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Keresés

© 2021 Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola

Keresés

Facebook