Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola

Könyvtár


"Az egyetlen dolog, amit biztosan tudnod kell, az a könyvtár helye."
Albert Einstein


Az iskolai könyvtár elsődleges feladata, hogy gyűjteményével és szolgáltatásaival segítse a diákok és a pedagógusok felkészülését. Gyűjteményét folyamatosan fejleszti, feltárja, őrzi, gondozza, rendelkezésre bocsátja. Segíti az egyéni, hatékony tanulási, önművelési szokások kialakítását, a kommunikációs képességek fejlesztését. Biztosítja a tanulás feltételeit. Az egész iskolai közösség számára biztosítja az olvasás lehetőségét, az információforrásokat és az iskolai könyvtári szolgáltatásokat és a szabadidő hasznos, szórakoztató eltöltését.
Az iskolai könyvtár korlátozottan nyilvános: az állományt az intézménnyel tanulói jogviszonyban vagy dolgozói (munka-) viszonyban álló személyek használhatják, kölcsönözhetik. A diákokat kísérő családtagok beiratkozás nélkül csak helyben használhatják a könyvtárat.
A könyvtár gyűjtőköre: az oktatásban használható általános és szakirányú kézikönyvek, lexikonok, szótárak, komolyzenei kották, CD lemezek, DVD lemezek, értékes szépirodalmi alkotások, ifjúsági könyvek.
A könyvtár szolgáltatásai: kölcsönzés, tájékoztatás, helyben olvasás, fénymásolás, tanulók segítése.

Nyitvatartás:
Hétfő, kedd, csütörtök: 13:00-18:00
Szerda, péntek: 13:00-17:00
Könyvtáros-tanár: Fekete Beatrix

 

Látogatóink ma: 5

Látogatóink tegnap: 9

Látogatóink a héten: 5

Látogatóink összesen: 10965

Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 8. E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Keresés

© 2021 Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola

Keresés

Facebook